TRAINER YANN

OVER TRAINER YANN

Ik ben Trainer Yann en was als kind al ge├»nteresseerd in martial arts. De inspiratie kwam door de films van Bruce Lee en Jacky Chan. De flexibele bewegingen en snelheid trokken mijn aandacht. Ik ben me toen gaan verdiepen, welke martial arts “stijl” het beste bij mij zou passen. Ik ben in de jaren 90 begonnen met Judo, een stijl waarbij je de tegenstander uit balans brengt door middel van worpen en grepen. Ik ben hier na 2 jaar mee gestopt, omdat het niet compleet genoeg voor mij was en blessures op liep. Hierna ben ik gestart met atletiek en fitness om mezelf op te sterken. Als atleet ben ik 2 jaar actief geweest in het sprinten, maar al gauw was dit geen uitdaging meer.

MARTIAL ARTS

In begin 2000 ben ik begonnen aan de traditionele Kung Fu. Ik ben gaan trainen op flexibiliteit en snelheid. Mijn Kung Fu lessen heb ik gevolgd bij de Liu He Men Kung Fu school in Amsterdam. Hier heb ik de Noordelijke stijlen als Liu He Men, Xing Yi, Choy Lee Fat en de traditionele leeuwendans beoefend. Na jaren theoretisch te hebben getraind heb ik me niet kunnen verdiepen in het praktische gedeelte, dus ben ik overgegaan naar Kickboksen. Door de jaren heen heb ik de praktische technieken van de verschillende stijlen samengevoegd tot een persoonlijk geheel. Het pad van mijn zoektocht heeft mijn manier van trainen compleet gemaakt, wat heeft geleid tot de Full Intensive Training.

DE TRAINING

De Full Intensive Training is een systeem wat gebaseerd is op volledigheid. Ik begeleid hiermee beginnende en gevorderde (vecht)sporters om mentaal en fysiek beter te worden. Voor de juiste training moet je jezelf kunnen aanpassen en blijven verbeteren. Met mijn ervaring leer ik het beste uit jezelf te halen en hoe je jezelf blijft verbeteren in techniek, kracht en conditie.

Wil jij bewuster worden van je eigen fysieke kracht en vechttechnieken.
Meld je dan aan voor een proefles.

Oprichter Trainer Yann